Gezocht: Paarden met (trailerlaad) problemen!

Voor het uitbouwen van mijn bedrijf ben ik op zoek naar paarden met angsten. Bijvoorbeeld bang voor de trailer, paraplu’s, grote stenen op de hei, vliegenspray, klaphekjes, het scheerapparaat. Dus heb jij of ken jij een paard dat zich niet laat laden, of wel laadt, maar er ook vervolgens weer keihard uit rent? Of een paard dat in paniek raakt bij het horen van het scheerapparaat, bij het horen ritselen van een plastic zakje of niet stil kan staan met opstappen?

Dan wil ik je graag helpen!

Waarom? Omdat ik graag mensen en paarden wil helpen door de paardenwereld begrijpelijker te maken voor de mens. En omdat ik graag ervaring wil opdoen en meer referenties op mijn website wil hebben. Daarnaast kan wat mond-op-mond reclame ook geen kwaad.

Heb je interesse? Stuur me dan even een email. Ik wil je graag komen helpen bij jou op locatie. Het enige wat ik er voor terug vraag, zijn mijn reiskosten, berekend vanaf Oude Wetering, plus een klein bedrag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *