Nieuw logo, nieuw concept. Wat vind jij?

Een mooi inzicht voor een logo en een idee voor een bijzonder nieuw concept/bedrijfsnaam, betekent tijd voor actie! Met het werken met de paarden, kan je alle kanten op. Dat blijkt momenteel wel, nu ik allerlei verschillende, interessante opdrachten mag doen. Een welkome testfase! Omdat de paarden voor mij de kern zijn, wil ik gaan werken vanuit de naam: Paard-en. De producten krijgen namen die hierop aansluiten. Het werken met professionals die bijvoorbeeld een assessment willen voorbereiden, valt onder de naam Paard-en-Talent. Je communicatie met je paard verbeteren? Paard-en-Communicatie. Coaching met paarden? Paard-en-Coaching. Teamcoaching met paarden? Paard-en-Team. Wat vind jij van dit idee? 🙂logo-am-v2-vormen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *