Horse Agility competitie

Na mijn vorige post over Horse Agility wilde ik jullie een beeld geven van wat zo’n wedstrijd inhoudt. Elke maand kan je online met wedstrijden meedoen. Dit wil zeggen dat je het parcours voor die maand kan vinden op internet en ‘thuis’ kan oefenen. Wanneer je het goed genoeg vindt, laat je iemand filmen en het filmpje stuur je in. Hier word je op beoordeeld.

Het parcours staat vast en voor elk obstakel krijg je punten, gebasseerd op de effectiviteit en je horsemanship skills, bij het uitvoeren van de opdracht.

Om jullie een beeld te geven vind je hieronder het filmpje van onze wedstrijd van afgelopen januari. Het parcours, zoals te vinden op de website, vind je eronder (klik erop om te vergroten). Voor deze wedstrijd hadden we samen 98 punten, waardoor we meteen werden gepromoveerd naar het volgende level. Moeilijke parcoursjes met hogere snelheden, langer stilstaan, meer afstand en achterwaarts, zullen dus volgen. 🙂

parcours jan 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *