Dag Buiten de Tijd

DSC00427

Happy new year! Nee, ik vergis me niet. De kalender van de Maya’s kent 364 dagen. Eén dag minder dan de onze. Afgelopen zondag was het de laatste dag van vorig jaar, vandaag is de eerste dag van het nieuwe jaar. Gister was een dag tussen 2 jaren in:                            De Dag Buiten De Tijd.

 

Ik viel hier op Centre Lothlorien dus meteen met mijn neus in de (kruiden)boter. Het was een prachtige dag die begon met de zonnegroet op de dam.DSC00387

We hadden een marktje, homemade taart, mooie verhalen, muziek, spelletjes, schminken en heerlijk weer. DSC00421  DSC00436

Voor het dinerbuffet hebben wij als jonge keukengodinnen de keuken overgenomen! Een groot succes! Prachtige en heerlijke hapjes om van te smullen! ‘s Avonds kampvuur en aan het eind van de avond mocht ieder die dat wilde, traditiegetrouw over het vuur springen. Achterlatend wat je niet meer dient, het nieuwe jaar tegemoet. En dat jaar is hier, op deze geweldige plek, in ieder geval vast goed begonnen!DSC00405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *