Workshop Systemisch werken met paarden

Regelmatig organiseer ik workshops Systemisch werken met paarden.

Wat
Een aantal deelnemers krijgen de mogelijkheid haar/zijn probleem, vraag of thema voor te leggen, waarna we hier samen naar gaan kijken. Samen creëren we een veld waarin het probleem er mag zijn. Soms is een confrontatie met jezelf en de spiegel van het paard voldoende, andere keren zullen er representanten worden opgesteld om het systeem beter te kunnen lezen.

Hoe?
De methode die we gebruiken is Systemische Paardencoaching. Het is een hele directe manier van coachen, waardoor in korte tijd tot de essentie van iemands vraag kan worden gekomen. Een paard is een kuddedier en een vluchtdier, waardoor het erg primair reageert. Alles draait om overleven, om hier en nu, niet om gister of volgende week. Het paard reageert op bepaalde systeemdruk en het is de taak voor de coach om te vertalen wat er bij het paard gebeurt. Dit koppelen we aan je terug.

* Voor wie: Voor iedereen die aan zichzelf wil werken
* Wanneer:
* Tijd:
* Waar:
* Aantal deelnemers:
* Kosten:
* Dresscode: Stevige schoenen
* Meenemen: Iets te eten voor tussendoor

Meer informatie of aanmelden?
Mail naar info@anne-monique.nl

Wil je liever een individuele sessie? Dat kan ook! Laat het gerust weten.

“Je ziet en luistert goed en doet mooie directe interventies op een oordeelvrije manier. Je werkt met gecentreerde aandacht en fijne houding. Ik voel me echt gezien door jou.”
– Eline, Utrecht

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe workshop data?
Geef je naam en email door via het onderstaande formulier en je ontvangt van mij een bericht zodra er nieuwe workshops zijn ingepland.

    Naam*

    Email*