NH Ponykamp

 Hét Natural Horsemanship ponykamp van 2016!

Wil jij een onvergetelijk ponykamp beleven deze zomer? Kom dan naar hét NH zomer kamp van het jaar en beleef de zomer van je leven!

Als jij een goede band met jouw pony op wilt bouwen dan is dit het perfecte kamp voor jou. Het maakt niet uit welk niveau je bent, iedereen is welkom. Het kamp staat helemaal in het teken van plezier voor jou én voor je pony. Je kunt meedoen met je eigen pony of met een pony van Human Horse Power, de locatie in Putten waar het kamp zal zijn.

We gaan een heleboel leuke dingen doen op het kamp waaronder natuurlijk veel met de pony’s bezig zijn. We gaan lekker (buiten)rijden, zonder zadel rijden als je dat wilt, met de pony’s grondwerken, spelletjes doen en nog veel meer. En terwijl de pony’s even uitrusten kun jij heerlijk zwemmen in het zwembad, het bos in, spelletjes doen of op de trampoline springen, er is van alles te doen op het terrein van Human Horse Power! ‘s Avonds zijn er ook activiteiten zoals een avondspel in het bos, een (paarden)film kijken, een kampvuur maken en natuurlijk de bonte avond.

Dit NH ponykamp onderscheidt zich van andere kampen doordat er ook grondwerk gedaan wordt en veiligheid en plezier centraal staan. In deze natuurlijke setting komt het beste naar boven in kind en pony.

CIMG2896 CIMG3077 CIMG3123

Voor meer info zie http://www.nhponykampen.nl/