Trailerladen

Trailerladen kan voor mens en paard een stressvolle gebeurtenis zijn. Het overgrote deel van de keren dat een paard in de trailer moet, gaat helaas samen met stress voor de wedstrijd, een afspraak met de dierenarts, zadelmaker of een keuring. De spanning die jij bij je draagt, breng je gegarandeerd over op je paard.

Je paard heeft zijn eigen redenen om niet op de trailer te willen. De spanning die het paard bij jou voelt, maakt het een onveilige situatie voor het paard. Voeg hier aan toe dat het paard weg moet uit zijn vertrouwde omgeving en in een claustrofobisch hokje wordt geplaatst.

Trailerladen Griz

Om ontspannen en veilig je paard te kunnen laden, is het van belang je te realiseren dat er niet alleen een mindshift bij jezelf, maar ook bij je paard nodig is. Hier is geduld en tijd voor nodig en speelt timing een belangrijke rol. Als je bereid bent hierin te investeren wil ik je graag helpen om je paard te leren uit zichzelf de trailer op te stappen, zonder stress en zonder dwang.

Heb je interesse in trailerlaad-hulp of les? Neem dan contact met me op. Van jou ontvang ik graag mijn reiskosten terug plus €40,- per uur dat we aan het werk zijn. Is dit bedrag een probleem voor jou? Laat het me weten!

“Vandaag alleen op stap geweest met mijn paardje. Ging heel goed. Super blij dat we nu alleen met de trailer weg kunnen. Terug naar huis liep ze er ook zo op en thuis wachtte ze tot ik haar eruit vroeg. Ben zo blij! Thanks!!” – Susanne, Zeewolde

“Gisteren is Anne-Monique bij mij komen helpen. Mijn paard had echt de tijd nodig om zich te realiseren dat het allemaal niet zo eng is, dus het duurde even, maar mijn paard is uiteindelijk helemaal zelf de trailer ingelopen! Wat een super geduld heeft deze vrouw, top! Ik ben heel erg blij dat ik jou tegengekomen ben!!!” – Mirjam, Heenvliet