Lichaamsgerichte therapie

Ik ben beschikbaar voor sessies Lichaamsgerichte psychotherapie. Ik werk met Core Energetica en zijnsoriëntatie. Ik werk in een prachtige ruimte in Leusden en ontvang je daar graag om met jou te werken aan dat thema waar jouw aandacht heen gaat. Het staat helemaal in het teken van jouw proces. Wil je meer gronding, meer contact krijgen met jouw levensstroom, je ja en je nee, je grenzen, je hardheid onderzoeken, je hart openen, aanwezig blijven, een risico durven nemen of je blokkades onderzoeken? Wil je leren hoe om te gaan met alles wat je voelt, of wil je juist leren voelen? Wil je je emoties leren kennen en vrij mogen uiten?


Je bent heel welkom!
We starten met een intake, en als we aan de hand daarvan ‘ja’ zeggen, dan gaan we in ieder geval 5 sessies met elkaar op pad. Daarna kijken we samen of we door gaan.
De intake (60 min) kost €30
Een reguliere sessie (60 min) kost €50
Ik werk onder supervisie van een Core Energetica therapeut die al tientallen jaren in dit vak zit.

Heb je interesse? Mail of bel: info@anne-monique.nl of 06-14608670

Ik ben zelf voor het eerst in aanraking gekomen met lichaamsgericht werken, door middel van Emotioneel Lichaamswerk. Dat was in 2016. Ik was meteen verkocht. En nog steeds. Hoe mijn lichaam zo duidelijk reageert op mijn omgeving. Mijn hoofd snapt er met regelmaat helemaal niks van. Mijn lichaam WEET. Na verschillende trainingen hierin bij de Omega Levensschool, voelde ik duidelijk dat ik hier iets mee wil. Zelf mensen kunnen helpen op dit vlak. Zelf trainer of therapeut worden. Ik deed verschillende introductie workshops bij verschillende instituten in Nederland en België, maar voelde me pas echt ontmoet in mijn verlangen naar kwaliteit, toen ik in gesprek ging met de NICE, the Netherlands Institute of Core Energetics. Sinds de zomer van 2020 dompel ik mezelf onder in deze therapie, en in het leren van dit prachtige vak. In combinatie met alles wat ik bij de Omega Levensschool nog steeds mag leren in trainingen en door trainingen te assisteren, valt alles in mij steeds meer op zn plek.