Oproep gastcliënten

Voor mijn opleiding Systemisch Paardencoachen, ben ik zoek naar mensen die een keer als gastcliënt een coachingssessie willen meemaken. Het gaat om mensen die een vraag of een thema, iets wat speelt, iets waar ze mee zitten of steeds meer tegenaan lopen (dit kan zowel in de privésfeer als in de werkomgeving zijn), willen en durven aanpakken. Als je interesse hebt kan je contact met me opnemen voor meer informatie. Ik kan je in contact brengen met mijn opleiders, welke zullen kijken of je vraag/thema geschikt is voor mijn opleidingsgroep. Mocht je een sessie mee gaan maken, dan is belangrijk te weten dat je niet door mij, maar door één van mijn medecursisten gecoacht zal worden. De sessies vinden over het algemeen plaats in Bennekom, op een donderdagmiddag in december-mei en duren ongeveer 45minuten.

2 thoughts on “Oproep gastcliënten

  1. ik zou graag gastclient willen zijn. Ik zie dat het een bericht is van een jaar geleden, maar misschien toch nog actueel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *