Hier doe ik het voor! Eén van de coolste dingen uit 2014.

Het is alweer even geleden, waar was zeker één van de gaafste dingen die ik in 2014 heb mogen doen: een starter op de arbeidsmarkt mogen helpen om haar assessment voor te bereiden voor de dag erna, voor een positie bij een grote bank.

Een zonnige ochtend, waarbij de paarden wederom de allerbeste co-coach bleken!Hieronder de reactie die ik diezelfde avond nog kreeg van een hele enthousiaste starter:

“Heel trots! De opdrachten waren mooi opbouwend en heel bedrijfsgericht wat ervoor zorgde dat het resultaat heel zichtbaar was en bevredigend. Jouw manier van werken zorgde er ook voor dat ik direct zag wat het gevolg was van mijn tips en tops gedrag. In combinatie met de tussentijdse terugkoppeling kon ik ook meteen een aantal tips ombuigen naar tops! Dat was gaaf! Deze ervaring, het kwadrant, en tot slot de kernsamenvatting zijn leerzaam, en gaan mij zeker helpen in het bereiken van nieuwe (kleine en grote) mijlpalen. 😉 Het was een onvergetelijk leuk moment die ik zeker nog een keer wil beleven. Bedankt, Anne-Monique!” Foto shot 0042

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *