Lesje met de waterbak

Hele trotse juf!
Jelle vond de waterbak maar niets. Zeker niet als hij voelde dat je daar iets van hem wilde. Mooi is dat zo’n project op allerlei verschillende manieren kan worden opgepakt. Vroeger had ik het veelal vanuit meer beweging aangepakt, maar ik weet dat hij daar erg onrustig van wordt en snel uitbreekt. Afstemmen op het paard blijkt ook hier weer zo belangrijk! Ik heb tussendoor wat gefilmd en hier wat korte stukjes achter elkaar geplakt. Het begin is niet helemaal representatief, in die zin dat het hier lijkt alsof hij er al best ok√© mee is, maar we waren hier al 20 minuutjes bezig met voorbereidend werk. Hoe relaxed hij oogt, zeker op het eind en gezien zijn temperament… een groot compliment! Trots op jullie Lieselotte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *